Medlem

Det är enkelt att bli medlem i Svenska VW-veteranerna:
Det enda villkoret är att du har ett genuint intresse för VW.

Medlemsavgiften är 350:- per år och kan betalas in på Bankgiro 357-9745. (Svenska VW-Veteranerna). Glöm inte att ange ditt namn o adress på blanketten.
Alternativt: Skicka ett e-mail till svwv@hotmail.se så får du mer info och inbetalningskort per brev. Ange att du vill bli medlem i SVWV och din adress.
Uppgifter på ditt bilinnehav (för matrikeln) anges på särskild blankett som du får när du väl blivit medlem.

Rabatter för medlemmar

Motorhistoriska Riksförbundet

Motorhistoriska Riksförbundet är en sammanslutning av fordonshistoriska klubbar i Sverige. MHRF har 150 medlemsklubbar med ca 90000 medlemmar.

MHRF gör sina största insatser genom att nationellt och internationellt (via FIVA) arbeta för att motorfordonshobbyn inte drabbas av restriktioner och onödiga kostnader. Arbetet har på senare år blivit framgångsrikt (skattebefrielse, besiktningslindringar, enklare att införa fordon m m).

Mest känt är nog dock MHRF för den utmärkta försäkringen.

FIVA är den internationella organisationen för fordonshistoriska riksorganisationer. De jobbar t ex med att kontrollera att EU inte hittar på några tokigheter som kan drabba alla inom hela EU.

Detta är korthet vad MHRF arbetar med. Vill du veta mer så besök deras egen hemsida
http://www.mhrf.se/

4 Comments

  1. Kjell Dahlberg

    Önskar anmäla mig till klubben. Har nyligen köpt en VW-buss (Camper) T3 -86 (MLE144) som stått stilla sedan 2013 men nu är körbar och nybesiktigad. Har för avsikt att renovera den under vintern. Betalar 350 kr till angivet bg. /Kjell

  2. Conny Thutrsson, Rätskivegränd 9 13738 Västerhaninge

    Hej jag har lyckats köpa en Volkswagen 1600 LE 1970 års modell troligen den enda i Sverige lågmil och i utmärkt skick. Jag vill vara med för att träffa andra folkaägare
    och få möjlighet att försäkra den med en låg avgift

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *